EasyMining söker en processingenjör som vill bidra till cirkulär ekonomi

Är du vår nya kollega? Just nu söker innovationsbolaget EasyMining en entusiastisk processingenjör som vill bidra till samhällets cirkulära utveckling.

EasyMining är ett innovationsbolag i expansionsfas som tillhör Ragn-Sells-koncernen. Genom forskning och utveckling tar företaget fram processer som möjliggör utvinning och recirkulation av viktiga material från samhällets avfall. Nu behöver EasyMinings processingenjörer Peter Hörmander och Ida Blomgren en till kollega.

– Att få vara med och utveckla nya processer i ett ”start up”-bolag och bidra till minskat uttag av naturens råvaror och belastningen på vår planet känns väldigt motiverande, säger Peter Hörmander, senior processingenjör.

EasyMining erbjuder ett varierande arbete med både praktiska och teoretiska uppgifter. Det är korta beslutsvägar där du arbetar nära dina kollegor i ett sammansvetsat team.

– Det som är mest spännande med jobbet är att vi tar fram framtidens smartaste återvinningslösningar, det händer inte så ofta att man får vara med och göra det. Det är ett varierande arbete där det kan skifta snabbt. Inom ett mindre företag kan man vara med och påverka, vilket känns bra, säger Ida Blomgren.  

EasyMining finns i Göteborg och Uppsala och som processingenjör är du stationerad i Göteborg.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta John Svärd, Manager Business Development, +46 704 93 60 53, john.svard@ragnsells.com

Läs mer och ansök på https://www.ragnsells.se/om-ragn-sells/jobba-hos-oss/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=1159&rmlang=SE